LIFESTYLE

Carte Arta subtila a nepasarii- Mark Manson

Carte arta subtila a nepasarii. O metoda nonconformista pentru o viata mai buna – Mark Manson

Descriere 

Manson, bazandu-se cercetarile academice argumenteaza ca pentru a avea o viata mai buna nu este important faptul cum sa “transformam  lamaile in limonata, ci cum sa le toleram mai bine”. Un sfat foarte bun oferit de Manson este sa ne cunoastem limitele si sa le acceptam deoarece aceasta este adevarata sursa a puterii. Atunci cand ne acceptam temerile, incertitudinile, si infruntam adevarurile dureroasa, fara a incerca sa le evitam, prindem curaj si incredere.

Autorum incearca sa ne trezeasca la realitate pentru a avea o viata cat mai buna, plina de fericire, satisfactii.

Are un numar de 240 pagini, FORMAT 130X 200. # carte arta subtila a nepasarii

Parere Personala : 

O sa incep prin a va spune ca, cititul nu este un hobby de al meu insa, atunci cand am nevoie de o oaza de liniste, imi fac un ceai cald sau o cafea si aleg o carte buna. Pentru mine, cititul reprezinta acele minute de “aur” cand ma simt linistita, fara sa ma mai gandesc la nici un fel de problema.

Aceasta carte am luat-o din curiozitate. Citind titlul, mi-a starnit curiozitatea si am decis sa o cumpar. Prima data, am rasfoit-o putin sa vad daca intr-adevar ma atrage de o citesc. Am inceput sa citesc cateva pagini si deja am simtit ca e musai sa o citesc. Pot spune ca e una dintre cartile mele preferate. Am citit-o pana acum de 2 ori, chiar daca pare absurd.

Cartea Arta subtila a nepasarii, Este genul de carte care te capteaza si iti starneste interesul, te face sa vei lucrurile altfel si sa faci multe schimbari in viata ta. Cel putin la mine asa a functionat.

Este una dintre cele mai bune carti de dezvoltare personala din cate am citit, parerea mea. O recomand cu drag, merita citita!

ALTE DETALII

VEZI STOC SI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial